What's the first concern of a project manager regarding corporate managers?

تم إضافة السؤال من قبل Francisco Lemos , Project Manager , Coimbra City Council
تاريخ النشر: 2013/06/17
Kaamila Tahseen
من قبل Kaamila Tahseen , Change Management Team Manager , cognizant technology solutions

Did they define objective and scope correctly within budget ? Do they know what they want ?

ramzi alsabbagh
من قبل ramzi alsabbagh , Civil Engineer , Engineer Nader alnaser consultant and design

how to take the full energy from them .

musthakali k v
من قبل musthakali k v , Senior Accountant , PANORAMA GROUP

"project should finished within defined scope, quality, time and cost."