What is the Best time to Process buy back stock at the end of the each season?

تم إضافة السؤال من قبل Nisar Khan , Sr.Buyer " Fashion Retail-Textile" , Fawaz Abdullaziz Al Hokair & Co.
تاريخ النشر: 2014/05/17
mohammad shadab shadab
من قبل mohammad shadab shadab , Deputy Manager Operations , DigiMRO Distribution India Pvt Ltd

It's all depend on demand & supply.

The best time to process buyback stocks, the analysis found is when demand is high.