Every transaction will affect how many accounts?

a. Only One b. Only Two c. Two Or More

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/05/18
Umer Sharif
من قبل Umer Sharif , Head Of Accounts Dept , Allied Petroleum Pvt Ltd

-Two Or More

Mustafa Farhat
من قبل Mustafa Farhat , Audit supervisor (acting manager) , HLB International

C

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

two or more

c

Roberto Ramil, Jr.
من قبل Roberto Ramil, Jr. , Branch Operation Officer, Internal Auditor, Accountant , Producers Savings Bank Corporation

C