For Yield variance is relevant is: a)Price of item b)Weight of item c)Price and weight d) None of above

تم إضافة السؤال من قبل Mumtaz Qureshi , Sr.Finance Exe-Planning & Budgeting , BinButti Group of Establishment
تاريخ النشر: 2014/05/18
Roberto Ramil, Jr.
من قبل Roberto Ramil, Jr. , Branch Operation Officer, Internal Auditor, Accountant , Producers Savings Bank Corporation

C