Does affect it to my application if one of my specialties (fashion design) is quiet different to my work experienced?

تم إضافة السؤال من قبل Mary Jane Benitez , Assistant manager, Cashier, & Accounts In-charged , Lo Spaghetto
تاريخ النشر: 2014/05/18
Siphesihle Dlamini
من قبل Siphesihle Dlamini , Team Manager , Bloom Marketing

No it doesnt because it means you are a person with many talents and can separate work from your personal life