What is the best practice to make food company warehouse dependent on IT tools the maximum way?

تم إضافة السؤال من قبل okba k , Purchasing & Procurement Supervisor, Sarl OFMC , Hassi Messaoud, Ouargla, Algeria
تاريخ النشر: 2014/05/18
Khaled Youness
من قبل Khaled Youness , sales manager corporate , Net Consult

1st i want to know more about the tool your using ( Software ) , if you dont have one you have to start considering Microsoft Nav.

It helps in everything , you can even add3rd module to adjust your stock space.