What is an employment offer? What are the laws applied by country regarding this?

تم إضافة السؤال من قبل safeer andarath , IT Specialist , Ferrari World, Yas WaterWorld & Warner Bros. World Abu Dhabi
تاريخ النشر: 2014/05/20
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Employement offer means winner of the job. In Bangladesh, we follow labor law.