Do you hire for cultural fit?

تم إضافة السؤال من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School
تاريخ النشر: 2014/05/22
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Not always. Only to keep the balance.

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

As much as I can.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

We hire employee is not only fit for the organization but also fit for the culture.