What happens if you press Ctrl + Shift + F8?

تم إضافة السؤال من قبل Amal Brahmi , Primary teacher , Ajyal Alghad
تاريخ النشر: 2014/05/23
sondos khadri
من قبل sondos khadri , عاملة , وزارة أملاك الدولة والشؤون العقارية

Select a vertical block of text

عثمان مصطفى فهمى عثمان فهمى خلوصى
من قبل عثمان مصطفى فهمى عثمان فهمى خلوصى , Specialist networks and Maintenance & IT Out Door , الكتروستار

  It activates extended selection  It activates the rectangular selection  It selects the paragraph on which the insertion line is  None of above