Most important for a firm or company? 1 :Clients, 2 :employee 3 : impression

تم إضافة السؤال من قبل Akhtar Hayat , Business Development Officer , United Bank Limited Pakistan
تاريخ النشر: 2014/05/23
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

employee + customers ,,, equal portion

Govinda Shrestha
من قبل Govinda Shrestha , sales manager , G and S enterprises

all of three are important for the firm but firstly clients is important