برأيك ماهو أهم تحدي يواجه الأعمال في بـيـئـتـك التي تعيش فيها .. ولماذا ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/05/25
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

انا عن نفسى شايف ان الظروف السياسيه الصعبه اللى بتمر بيها  بلدى مصر منذ ثوره25 يناير وحتى الان هى من اصعب الظروف اللى ممكن تواجهه اى مجال  او قطاع اعمال مهما كان بسبب عدم الاستقرار الامنى والسياسى الداخلى فى الدوله

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

1-الروتين

2-البيروقراطية

3-الظروف السيايسية

4-الظروف الاجتماعية

5-ارتفاع نسبة البطالة

6-ارتفاع نسبة الامية

7-تفاقم الجهل

8-التوزيع غير العادل للثروة

9-ضعف التصنيع والانتاج

10-الاعتماد على الواردات مما جعل هناكخلل كبير بين الصادرات والواردات ممايسبب عجزالميزان التجاري الذي يؤدي في يوم من الايام مهما كانت الثروة في البلاد كبيرة يؤدي الى افلاس الدولة