Do you accept a diploma from my country? Does age matter? Is it necessary to have work experience as an airlines worker?

تم إضافة السؤال من قبل Saron Werede , Sales Executive (Dolce vita textile factory)
تاريخ النشر: 2014/05/28
eman الحامي الفطناسي
من قبل eman الحامي الفطناسي , ممثلة التجارية , اسراء للاسفار

in preference to have work experience as airlines worker because it's interessant like job