What is suggested to pursue in career after completing MBA in Finance and Banking?

تم إضافة السؤال من قبل Naveed Abdullah , Associate Relationship Officer , BankIslami Pakistan Ltd
تاريخ النشر: 2014/05/29
Mohammed Thiab
من قبل Mohammed Thiab , Founder / Chief Consultant , MV Consulting

practical experience ... put the teories into practice to solve real-life issues and challenges in your own specialization

Naveed Abdullah
من قبل Naveed Abdullah , Associate Relationship Officer , BankIslami Pakistan Ltd

Thanks :)

Arup Dutta
من قبل Arup Dutta , Senior Executive Controlling , Wacker Metroark Chemicals Private Limited

CPA and CMA