جهاز hp بعد تنزيل النسخة 7 كل البوردة مش متعرفة وللعلم انة حتى usb مش شغال وموقع الشركة تعريفات 7 مش صالحة له فما العمل للعلم انة كان علية نسخة 8 ؟

تم إضافة السؤال من قبل sameh khalaf bushra , معلم , وزارة التربية والتعليم
تاريخ النشر: 2014/05/30
Ahmed Sabry Holail
من قبل Ahmed Sabry Holail , فنى صيانة , Mr_Hawk Computer Services

أولا : تأكيد من نسخة الويندوز وأنا الجهاز مدعم لنسخة الويندوز المراد تثبيتها .

ثانيا : أثناء تنزيل النسخة تأكد إنك بتفرمت البارتشن مش بتعمل أب جريت للنسخة .

ثالثا : تأكد من إن ما فيش برتشن ريكافر وده بالغالب بيكون قبل برتشن c ومساحته يتكون حوالى 100 ميجابايت ، وإن وجد قم بفرمتته هو الأخر ونزل نسخة الويندوز .

رابعا : بالنسبة للتعريفات قم بالبحث عن برنامج DriverPackSolution وهتلاقيه على مواقع كتير ، أو نزل تعريفات الشركة وكل حاجة هتكون مظبوطة .

ملحوظة :

تأكد من إنك بتنزل النسخة المناسبة لجهازك سواء كانت 32X أو 64X على حسب الجهاز وامكانياته

khattab محمد ابوالنور
من قبل khattab محمد ابوالنور , فنى تحويلات , الاشراف للخدمات البترولية

اولا تاكد من النسخة التى تنزل منها الويندوز

ثانيا اعمل حذف للبرتيشن واعادة تكوينة وفرمته على البطيئ

ثالثا سطب نشخة الويندوز

رابعا هتلاقى الجهاز متعرف ومفيش فيه مشكلة غير تعريفينشيبست البوردة وتعريف بيت كارت الميمورى

Mohammed Alajjaj
من قبل Mohammed Alajjaj , مشرف مبيعات , Jarir Bookstore

غالبا تجد اغلب التعاريف في موقع الشركة نفسها

واذا لم تحتفظ بنسخة من النظام السابق عليك البحث عن سيدي يقوم بتعريف كل الاجهزة مالم ستظطر لانزال نسخة اخرى من نظام التشغيل

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

ابحث عن تعريف كرت الشبكة من خلال جهاز متصل على الانترنت ثم قم بتثبيته على الجهاز ثم قم بتنزيل برنامج driver genius وقم بتثبيته على الجهاز بحيث سيعمل على تنزيل معظم التعريفات من الانترنت