What are some of the formulas used in real estate to calculate return period on investment?

تم إضافة السؤال من قبل Nuha Ali , writer , freelance
تاريخ النشر: 2014/05/31
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

  1. Gross Rent Multiplier (GRM)

  2. Capitalization Rate

  3. Time Value of Money

  4. Internal Rate of Return (IRR)

Santosh Kumar Jangid Santosh
من قبل Santosh Kumar Jangid Santosh , Area Sales Manager , SP Techno Solution Pvt Ltd

·         Property Type (Residential or Commercial )

·         Investors Types  (Professional , Individual or Brokers)

·         Time (Actual Growth In Last Two Years)

·         Experience  (Decision Making)

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Can i help you.?????