Look at this series: 53, 53, 40, 40, 27, 27, . What number should come next?

تم إضافة السؤال من قبل Asmaa Mahmoud , Fire Fighting Engineer , Alkhadiya Combined Company for general contracting for buildings
تاريخ النشر: 2014/06/01
Tomasz Modrzejewski
من قبل Tomasz Modrzejewski , Programmer , Company Skraw-Mech

13 .. therteen                            13,13 ,0

MVS KIRAN KUMAR KOLLIPARA
من قبل MVS KIRAN KUMAR KOLLIPARA , Mechanical Maintenance Engineer , Rekeep Saudi Arabia

IT IS14

أحسن هراسي
من قبل أحسن هراسي , مكلف بالدراسات , كهريف

the next is14,14

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

It should be fourteen.

Khaled Omar
من قبل Khaled Omar , Senior Service Delivery Engineer , Dell Technologies

14 - Fourteen

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

It has to be14

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

14,14        kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk