How do you define priorities ? .

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/06/03
Seethal Santhosh
من قبل Seethal Santhosh , HR MANAGER , Avon Trading & Contracting

Business Tasks to be arranged as per its urgency to be completed so that the work flow is minimally affected.

Prescilyn Valera
من قبل Prescilyn Valera , RECEPTIONIST/ ADMINISTRATIVE SECRETARY , INTERNATIONAL TRADING FRANCHISES LLC; Master Franchisee of Tony Roma’s Restaurant

List of the urgent and important matter to do.