كيف اختار افضل الدراسات العليا في مجال اداره الاعمال وعلي اي اساس اختار الدوره؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed ismail emam , مدير مخازن , المصريه الاماراتيه لانتاج اللحوم
تاريخ النشر: 2014/06/04
maha el khadrawy
من قبل maha el khadrawy , Marketing specialist , United Group Advertising agency

ادرس اللى هيينفعك فى مستقبلك وهيكون اضافه للسي في

انا كنت بب الاقتصاد عملت فيه دبلومه رغم انها فادتنى لكن لم تؤثر بالسي في - وقررت ادرس تسويق حاليا

Nashat Al-Mostafa
من قبل Nashat Al-Mostafa , صيدلاني , شخصية

حسب تخصصك الجامعي