Dell 15-3537,Bios A07.Trying to install windows 7/ 8 but the problem is still the same, if you want to shutdown the computer, it keeps restarting.

تم إضافة السؤال من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)
تاريخ النشر: 2014/06/05
Kareem Khateeb
من قبل Kareem Khateeb , Director Of Business Development , Software Development Company

overheating and/or overclocking or RAM