Why is it that human resources especially in the developing countries ask for irrelevant qualifications especially in training field.

A carpenter has to learn from a carpenter not timber technologist . Machinist and plumber have to learn from plumber and machinist not a mechanical engineer .

تم إضافة السؤال من قبل Shamun Mohamedali , Mechanical Instructor , College of North Atlantic
تاريخ النشر: 2014/06/09
Majed Almutairy
من قبل Majed Almutairy , مدير موارد بشرية , شركة المياه الوطنية

not all countries.