What is the toughest part about SAP NetWeaver?

تم إضافة السؤال من قبل Yazan Ahmad , programmer , wysada
تاريخ النشر: 2013/06/18
Khalid Bin Mohammed Al Abusani
من قبل Khalid Bin Mohammed Al Abusani , Sr. SAP Basis Consultant , ITQAN Al Khaleej Computers

Simple answer: If you don't know then it is tough--if you know how to do then it is easy.! this apllies to everything in the world (not limited to SAP only)....Also if you face tough issues then only you will learn the subject and can become expert...so be an EXPERT!

Fawad Qureshi
من قبل Fawad Qureshi , Senior Solution Architect , Backbase

Performing an upgrade is quite tedious.