Entries to expenses such as Rent Expense are usually (Debits or Credits)?

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/06/14
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

Debit , Thank u indeed

lina alonaizat
من قبل lina alonaizat , موارد بشريه ومحاسبة , TQ trading company

4 sure (Debit)

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Will be debited.

Mohammad Shakib Ahmad
من قبل Mohammad Shakib Ahmad , Accounts Supervisor , Golden Travel Services

Rent a/c is also debited

NEVIN Chakkumpeedika
من قبل NEVIN Chakkumpeedika , Assistant Accountant , LOYAL GROUP OF COMPANIES

Debit in Profit & Loss Account

SHAIKH ASAD PERWEZ ASAD
من قبل SHAIKH ASAD PERWEZ ASAD , adnec , adnec

IT SURE DEBIT.COZ ITS A NOMINAL A/C

IN TALLY F5 FOR THE EXPENSES

Muhammad Fiaz
من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies

Debits bro.

Muhammad Hassan khan
من قبل Muhammad Hassan khan , Assistant Collector , Khyber Pakhtunkhwa Revenue Authority

Right hand rule of Accounting where ever there is expense it is debit

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

usually Debit unless we will decrease the expenses

Prakash Giri
من قبل Prakash Giri , Customer Service Officer , GWC

always Debit All Expenses are debit in case of reserve entry credit