What is data modeling and data mining? What is this used for?

تم إضافة السؤال من قبل ALI ABDULLAH HASAN AL-KHAFAJI , Warehouse & Logistics Manager , Earth link Telecom
تاريخ النشر: 2014/06/15
Jimmy Ricaplaza
من قبل Jimmy Ricaplaza , Assistant Warehouse man/ Data Encoder/SAP User in SD , Bioseed DCM Shriram

Data modeling the process and the main objective is to identify all entities that have data. and Data mining is data where very useful especially in planning, inventory contry strategy.