What is degenerate dimension table?

تم إضافة السؤال من قبل ALI ABDULLAH HASAN AL-KHAFAJI , Warehouse & Logistics Manager , Earth link Telecom
تاريخ النشر: 2014/06/15
Dipak Thapa
من قبل Dipak Thapa , Sales Assistant , Milan Vision General Trading Baniyas Square -d-Dubai.

ER model contains normalized data,s not mapped for creating shemas and does not use in conversion of normalization of data into denormalized form.Where asDimensional modelling is very flexible for the user perspective. Dimensional data model is mapped for creating schemas .