How can you make your purchasing operations efficient and cost effective?

تم إضافة السؤال من قبل Mehmood Azhar - CPD Certified , Assistant Manager Warehouse / Fulfillment , Jugnu Technologies Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2014/06/16
Mohamed Abouel Atta
من قبل Mohamed Abouel Atta , Purchasing, Planning and Exprot serivces Manager , Cadbury Egypt

purchasing is to get required material with required quality from approved supplier

Adewale Hassan
من قبل Adewale Hassan , Technical Procurement and supply chain Advisor , Ordrecgroup

In todays purchasing and supply chain management better strategic planning and six sigma practice is ever required for better functionality. Creating better drives, reorientaion , getting effective grap of markets and demand planning essentials creating an enabling task line of managing needed decisions at the right time and improving your strategic brand and eliminating wastages.