Poor merchandise plans equal squandering cash? is this true and how to avoid.?

تم إضافة السؤال من قبل Nisar Khan , Sr.Buyer " Fashion Retail-Textile" , Fawaz Abdullaziz Al Hokair & Co.
تاريخ النشر: 2014/06/17
Joan Alcoran
من قبل Joan Alcoran , Assistant Store Manager , REMZA Investment W.L.L.

This is true and one reason to avoid it is to have an experienced merchandiser who has the skills and right experience.