How can customers be sure that their banks are safe?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Shemeila , Export Specialist , Gaily for Export Promotion - www.gailyexport.com
تاريخ النشر: 2014/06/17
Razia Rana
من قبل Razia Rana , CAREER & EMPLOYMENT CONSULTANT , Regina Open Door Society

If customer is explained properly about the confidentially policy, security process of the bank, the trust level will be high enough.