وبعد انتهاء موسم المبيعات ، هل انت مع أو ضد : عمل تصفيات على جميع المنتجات ؟ عمل خصومات على المنتجات التى مر عليها اكثر من عام فقط؟

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Hashem , مشرف اول مبيعات , Rose For Leather Products _ Old Cotton Cargo
تاريخ النشر: 2014/06/17
محمد ابوالخير
من قبل محمد ابوالخير , مبيعات , فلاش تكنولوجى

السلعه عامله ذى الضيف فيه ضيف يطول ويبقى على قلبك زى العسل وفيه ضيف مبيطولش وتبقى مخنوق منه

بمعنى فيه سلعه بتقع معاك مده وسلعه بتمشى على طول

وشغلك انك تحاول تمشى اللى بتقعد معاك على قد ماتقدر

والتجاره فيها مكسب وخساره

ممكن سلعه تطول معاك مده فوق توقعاتك

hassan albrghthi
من قبل hassan albrghthi , مدير مبيعات...مندوب تسويق... , asrar

نعم اكيد يجب من التصفيات والخصومات طالما انها لها اكتر من عام