What's the most recommend types of primers for Aluminum foil substrates in the printing field?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Abdallah , Quality Control Manager of Printing Inks and Can Coatings at Techno Print , Technology for Chemical Industries ( Techno )
تاريخ النشر: 2014/06/18
Hisham Farrag
من قبل Hisham Farrag , Country Manager , Future Group

Polaqua®  Lamination primer for aluminum foil

Aquaforte® W is a superior extrusion, lamination primer for use on a variety of substrates