Do you think the partnership is better for companies or not?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmud Mohammad , مسؤول حاسبة , Bahadir Kul ,شركة بلد السلم ,شركة عباس موسى باشا
تاريخ النشر: 2013/06/19
walid NIJAD GLOBAL AUDIT
من قبل walid NIJAD GLOBAL AUDIT , مدقق حسابات و محلل مالي , العالمية للتدقيق الحسابات

Yes partnership between the companies serving the interests of companies and strengthen its presence in the market and support its economy