What do we use in fuising suits.what type of patding accessories do we need in suit marketing?

تم إضافة السؤال من قبل anukabuh cheoh , calibrator , MacelandmacelsLTDNigeria
تاريخ النشر: 2014/06/19
Marilou Canonigo
من قبل Marilou Canonigo , tailor , Elie Saab Boutique (Blue Salon)

For fusing, we need to use fusing tape for arm hole and sleeves joining and neck line, and cotton fusing material for the body