Start networking and exchanging professional insights

Register now or log in to join your professional community.

Follow

Teras Çatı Penceresi?

Tipi düz çatı penceresi standart olarak hırsızlık önleyici sınıfı olan lamine iç camlı çift camlı bir ünite ile donatılmıştır. Bölmenin kırılması durumunda, cam parçaları bir tehlike oluşturmaz, laminat film üzerinde kalır. Camlama ünitesi, hırsızlık önleme direncini artıran yenilikçi ve patent bekleyen kubbe kurulum sistemine sahiptir. Kubbe, dayanıklı polikarbonattan yapılmıştır. Yüksek kaliteli malzemeler ve son teknoloji üretim teknikleri FAKRO'nun mükemmel kalite kontrolünü sağlamasını ve rakipsiz yalıtım özellikleriyle birlikte çatı penceresi tasarımı ve yapımında yeni bir çığır açan dayanıklı, güvenli ve işlevsel çatı pencereleri oluşturmasını sağlar. Camlı çatı pencereleri, çatı içi güneş enerjisi panelleriyle birlikte kullanıldı. Listelenen bir bina ya da geleneksel ahır dönüşümü için olsun fakro koruma tarzı çatı genişlikleri, çatı hattının altına yerleştirmek için gerekli tesisleri sunar. Çatı katlarını konforlu yaşam alanlarına dönüştüren çok çeşitli ürünler üretmektedir. Kapsamlı çatı penceresi tasarımları arasında merkez eksen pencereleri, asma pencereler, L şeklinde pencereler, erişim tavan ışıkları ve tavan pencereleri bulunur. Bunlar, güneşlikler, dış ve iç stor perdeler, dış tente perdeleri uzaktan kumanda sistemleri ve duman havalandırma sistemleri gibi pencere aksesuarları ile tamamlanmaktadır.

 

Bu koruma çatı penceresi büyük ölçüde doğal çamdan yapılır ve manüel olarak çalıştırılır. Odadaki doğal ışığın bolluğunun, sakinlerinin havası üzerinde hayati ve faydalı bir etkisi olduğu yaygın olarak bilinmektedir. Bu sadece evlerde veya dairelerde değil aynı zamanda otellerde de büyük önem taşıyor. Pencerelerin doğru düzenlenmesi ve bol miktarda doğal ışık, konukların tatilden geri dönmelerini memnun ve tamamen rahatlatır. Her odada gün ışığından emin olmak için, bazen özel çözümlerden yararlanmak gerekir. Fakro çatı pencerelerinin kurulumu sayesinde karanlık odaların gökyüzünün altında muhteşem dairelere dönüştüğü farklı ülkelerden gelen otelleri aşağıda bulabilirsiniz.

 

Projenin tasarımına bir dizi benzersiz çözüm eklenmiştir. Yan duvarlar ve çatı boyunca özel bir kaplama uygulanmıştır. Cephenin şık bir tamamlayıcısı, tüm duvar boyunca uzanan fakro düşey ve çatı pencerelerinin birleşimidir ve odaya bol miktarda doğal ışık davet eder. Mimar doğal ışığın refah üzerindeki etkisinin farkındaydı. Grafit rengindeki cephenin tamamı fakro çatı pencereleri ve dikey pencerelerin geniş bir kombinasyonu ile dekore edilmiştir. Cephe boyunca simetrik olarak düzenlenmiş dikey cam şeritler sadece doğal ışık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yılın zamanına ve mevsime göre binanın görünümünü değiştirmesini sağlar.

 

user-image
Question added by seneburada sensin
Date Posted: 2019/01/17

Do you need help in adding the right keywords to your CV? Let our CV writing experts help you.